EGERSZALÓK SZÁLLÁS OLCSÓN - SZEMI VENDÉGHÁZ

Szemi Vendégház Email logo
EGERSZALÓK SZÁLLÁS +3630-300-7603

Gyógy és wellness fürdő Egerszalók

Salt Hill Thermal Spa Egerszalók

Egerszalókon működik az ország egyik legfiatalabb gyógyfürdője. Az Európában páratlan természeti környezetben épülő Gyógy és Wellness fürdő Egerszalókon, Egertől mindössze 6 km-re található. A hegyoldalról lefolyó gyógyvíz alkotta különleges teraszos mészkőképződmény lábánál épülő fürdő a sokoldalú, magas színvonalú gyógyászati és wellness szolgáltatásai révén egyedülálló a térségben.

Gyógy és wellness fürdő EgerszalókGyógy és wellness fürdő Egerszalók

Az egerszalóki gyógy és wellness fürdő 1900 m2 vízfelülettel rendelkezik, a létesítményben összesen 17 kültéri és beltéri medence kap helyet - gyógyvizes ülőmedencék, pezsgőfürdő, élménymedencék, csúszda, gyerekmedencék biztosítják a kellemes időtöltést az idősebb és fiatalabb korosztály számára egyaránt.

Gyógy és wellness fürdő EgerszalókGyógy és wellness fürdő Egerszalók

Az I. osztályú gyógyvíz érelmeszesedés, ízületi és reumatikus panaszok gyógyítására, valamint balesetek, mozgásszervi betegségek, műtétek utókezelésére javallott, ivókúra formájában alkalmas túlsúly, epebetegségek és gyomorpanaszok kezelésére.

A gyógyászati részlegen a kiváló minőségű kalcium-magnézium hidrogén-karbonátos gyógyvíz és a jól képzett személyzet garantálja a kezelések eredményességét, míg a wellness központban exkluzív szauna világ, kényeztető kádfürdők, különleges masszázsok kínálnak tökéletes felfrissülést, regenerálódást vendégeinknek.
Kardio és erősítőgépekkel felszerelt fitness terem, szépségszalon és vendéglátó egységek járulnak hozzá vendégeink egészségének, vitalitásnak megőrzéséhez.

Gyógy és wellness fürdő EgerszalókGyógy és wellness fürdő Egerszalók